Hypotheek Leende

Bereken jouw 

startershypotheek

Plan jouw startersgesprek

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Onafhankelijk
  • Deskundig

Hypotheek Leende


Het kopen van een eerste woning is de grootste (financiĆ«le) stap in je leven. 


Advies en begeleiding bij hypotheek Leende


Zoek je naar hypotheekadvies in Leende en omgeving? Kom dan langs bij De Starterscoach. Bel ons en we maken meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt ook even het contactformulier op onze website invullen. Wil je alleen informatie en liever nog geen gesprek, dan kan dat ook. Geef dit duidelijk aan en we sturen je de gewenste informatie toe. Wil je ons inschakelen als je een eerste woning gaat kopen? Dan is het handig als we elkaar binnenkort een keer spreken. Een hypotheek afsluiten is een grote stap in je leven. Ook het kiezen van een woning is niet iets dat je zomaar even doet. Wij staan graag voor je klaar. De Starterscoach is er voor advies, begeleiding en ondersteuning. Ook ontzorgen we je graag tijdens het traject, zodat er voor jou ook nog ruimte overblijft om te genieten van deze bijzondere fase in je leven.


Laagdrempelig en persoonlijk contact bij hypotheekadvies Leende


Neem je contact op met De Starterscoach voor het aanvragen van een hypotheek in Leende en omgeving? Wil je dat wij een starterslening voor je aanvragen? Je zult dan al snel merken dat laagdrempelig en persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staan. Als wij met jou financiƫle zaken bespreken, vinden we het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Ook als je ons inschakelt bij het zoeken van een woning is het belangrijk dat we op elkaar kunnen rekenen. Je mag volledig vertrouwen op de deskundigheid en ervaring van de adviseur.


Aanvragen startershypotheek Leende


De startershypotheek Leende kan door ons worden aangevraagd. Als je gebruik wilt maken van ons advies, plannen we eerst een gesprek. We bespreken dan jouw wensen en ook de mogelijkheden die je hebt op financieel gebied. Is dit allemaal helder, dan vragen wij de starterslening en/of de hypotheek voor je aan. Hier eindigt onze begeleiding niet. De starterscoach gaat ook met je mee naar de notaris en de eindinspectie. Je wilt een huis kopen? Dit is voor de eerste keer in je leven? Maak het jezelf dan gemakkelijk en kies voor de begeleiding van De Starterscoach.

Maak direct vrijblijvend een

De Starterscoach

Rima Adviesgroep

Antoniusstraat 47

5725 AR  Asten-Heusden

Tel. 0493-699 236

info@de-starterscoach.nl